16. mai

Hola chicaaas

jaa jeg vet det, har vært lenge borte nå men gidder ikke unnskylde meg;) Idag har jeg og Juni vært på Sandvika Storsenter, kjøpte ikke noe annet enn en shorts som egentlig var like greit:) Jeg hadde faktisk med meg kamera, men selfølgelig klarte jeg å glemme igjen minnekortet i pcen hjemme, ALLTID like kjipt..

Jeg har tenkt å stelle meg litt før imorgen, får bare håpe at det bli fint vær! Det er fortsatt medt regn men vi får krysse fingrene for at været blir fint... Som nå for eksempel, sool og varmt:) Det kan hende jeg har sagt det før men jeg og mange andre jenter har tenkt å spise frokost hos Malou imorgen! Det blir sikkert kjempekoselig, med masse god mat:) Skal først se på barnskoletoget jeg gikk i før, så spise hos Malou og etter det skal jeg se på blomstertoget:) Gjør det hvert eneste år og det er så koselig! Etter det skal kanskje jeg og noen jenter til byen, men er ikke helt sikker om jeg skal ennå;) Vet ihvertfall at jeg skal ta maaange bilder

Snakkes:)

 

 

 


  1 kommentarer

Postet av:
Kan du ha en video hvor du viser hvordan du får så fine øyenbryn!

De er så fine! <3
16.05.2012, 21:21

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Mai 2012

kategorier


Blogg

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no


hits